Mawashi logo
Reikiavonden:

Wij organiseren regelmatig Reikiavonden. Deze staan ook open voor mensen die nog geen Reiki hebben maar er wel interesse in hebben. Kijk op de kalender voor data en opgave


Website deelnemers
Irene de Bruin
Petra Kennis

Al meer dan 18 jaar trainingen Reiki

Mawashi is in 2002 opgericht als samenwerking tussen Petra Kennis en Irene de Bruin voor het geven van informatie over Reiki en het aanbieden van cursussen en behandelingen. Deze website staat dus volledig in het teken van Reiki. Inmiddels bieden beide deelnemers ook andere dingen aan. Rechtsonder kun je daarom doorklikken naar de persoonlijke websites. Wij wensen je veel leesplezier.

Irene de Bruin: Hedikhuizen (Heusden)
Petra Kennis: Voorschoten en Leiden

 

Mocht je teksten van deze site al op een andere site gelezen hebben, dan heb je nu het orgineel gevonden. Mocht er geen bronvermelding bij staan dan willen we dit graag weten. Hoewel wij liever zien dat mensen vanuit hun eigen visie over Reiki schrijven, is het wel toegestaan teksten van deze site te kopieren, mist wij hiervan op de hoogte worden gebracht, er toestemming voor geven en er een duidelijke bronvermelding bij wordt gezet met een link naar deze site.